Vakantie

Auto organizer en meer handige autovakantie tips voor onderweg

auto organizer

Een autovakantie betekent voor de meeste gezinnen dat ze veel tijd doorbrengen in de auto. Tijdens de heen- en terugreis en vaak ook op de plaats van bestemming tijdens leuke uitstapjes en bezoekjes aan steden.
Zo’n lange autoreis kan natuurlijk snel uitmonden in een enorme chaos in de auto, plakkerige vingers, geknoei met eten en drinken, afvalpapiertjes en kruimels tussen de bank en kauwgom onder op de auto mat. Om nog maar te zwijgen over rondslingerend speelgoed, potloden en verstrikte draadjes van de video en oortjes.
Dit is allemaal makkelijk te organiseren. Plezierig voor de beide ouders en de kinderen op de achterbank.

 

 

Alles direct bij de hand met een handige auto organizer

Zie maar dat je je vermaakt op de achterbank van de auto terwijl je uren achtereen op je billen moet zitten. Wat is er dan leuker dan alle spulletjes recht voor je neus, zo voor het grijpen. De vele grote en kleine vakken in een auto organizer geven je kind ruime keuze in pennen, boekjes, speelgoed en misschien wel een verrassingscadeautje.
Bijkomend voordeel is dat de organizer de achterkant van je voorstoel schoon houdt en beschermt tegen smerige schoenen die ongetwijfeld een keer in de relaxstand tegen de stoel aangezet worden.
Bekijk alle mogelijke auto organizers bij Bol.com

De opbergbox voor tussenin voor of achterin de auto

Een handige opbergbox waar je makkelijk losse spulletjes in bewaard met twee houders voor een flesje drinken. Makkelijk op de achterbank tussen de twee zitplaatsen in. Of op de middenconsole voorin de auto.
Bekijk de auto opbergbox Travel Pal organizer voor kinderen bij Bol.com

Handige mandjes voor eten en drinken

Tijdens de reis wordt er wat afgegeten en gedronken in de auto. Je ontkomt er niet aan dat kinderen op de achterbank met een broodje, drinken of in uitzonderlijke gevallen met een compleet McDonalds menu op hun schoot zitten. Vragen om geknoei. Met en handig plastic mandje kunnen ze al hun eten en drinken in één keer op de schoot nemen en smullen maar.
Curver My Style Tray S – Zwart – 20 te koop bij Bol.com

Reisspellen handig klein en leuk om te doen

Vanzelf komt er een moment dat de kinderen zich op de achterbank niet meer kunnen vermaken. Wat is er dan leuker om zelf op de achterbank plaats te nemen en samen een spelletje te spelen. Er is ruime keuze aan allerlei spelletjes voor in de auto. Kijk eens bij het enorme aanbod van Bol.com aan reisspellen.

Lekker slapen zonder dat de gordel in je hals snijdt

Tijdens de autovakantie wordt er heel wat geslapen op de achterbank en ja, ook op de bijrijderstoel. Dan kijk je als ouder zo nu en dan achterom en zie je de zwarte autoriem strak in de hals van je kind zitten. Als dat maar goed gaat denk je dan. Sowieso ligt het niet lekker. Met een gordelhoes voorkom je dit probleem. Je schuift ‘m makkelijk rond de gordel en voor je zoon of dochter is het heerlijk om zo tegenaan te liggen.
Kijk voor gordelhoezen bij Bol.com

Voorkom een hete kinderstoel op de achterbank

Lekker een dagje naar het strand geweest dan is de kans groot dat de autostoelen gloeiend heet zijn. Dat geldt ook voor de kinderstoel op de achterbank. Dat is natuurlijk heel vervelend voor je toch al oververhitte zoon of dochter. Met deze speciaal reflecterende hoes blijft de autostoel lekker koel.
Mommy’s helper – Car seat sun shade bij Bol.com