Geld Shoppen Vakantie

Weekendjeweg voor minder

Even lekker een weekendje weg. Leuk hotel in in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Den Haag. Of heerlijk rustig bijkomen in een gezellig hotel op de Veluwe, in Friesland, Brabant of Limburg. Een weekendje weg kost geld. Dat is zeker. Maar het kan wel goedkoper. Een paar tips voor een goedkoper weekendje weg.

 1. Voor je op zoek gaat bepaal je eerst een paar weekenden wanneer je weg zou willen. Je zoekt het leukste voor de laagste prijs. Des te meer weekenden je weg kunt, des te groter de kans dat je flink bespaart op de kosten.
   
 2. Bedenk van te voren wat je persé niet wilt. De stad of een dorp, aan zee of het bos.
   
 3. Hou er rekening mee dat je misschien nu al wel kunt toeslaan op een lastminute aanbieding voor komend weekend. Ga je dan of niet?
   
 4. Hou de aanbiedingen in de gaten van hotels en abonneer je op nieuwsbrieven. Google op “last minute hotels” of  “goedkope hotels” en je komt veel aanbieder tegen.
   
 5. Hou je van een beetje spanning en kun je het hebben als je droomweekend niet doorgaat, bied dan mee op veilingen van hotelkamers. Op Hotelkamerveiling.nl bieden hoteliers kamers aan met een minimale vraagprijs. 
   
 6. Wordt het een hotel of een vakantiepark? Aanbieders van vakantiehuisjes en bungalows voor een weekendje weg houden voortdurend nieuwe acties. Voor websites kijk je bijvoorbeeld op:
  Centerparcs
  Roompot Vakanties 
  Landal Greenparks
  Hogenboomvakantieparken