Dating & Relatie Gezondheid

Opwindende valentijnsdag voor jullie allebei

valentijdsdag

Valentijnsdag 14 februari is de dag dat je jouw geliefde anoniem verrassen mag. Ja leuk allemaal. Maar wat doe je als je elkaar al jaren kent of je zo’n dikke verliefde verkering beleefd dat je het risico echt niet gaat nemen om anoniem een cadeautje te sturen aan je verliefde. Stel dat hij of zij denkt dat het van een ander is.

Gooi het daarom dit jaar over een totaal andere boeg en ga voor een Opwindende Valentijnsdag voor jullie allebei. Wat is er momenteel te koop om je hierbij te helpen?

Play Me

Verken samen jullie erotische hoogtepunten met Durex Play. Deze kleurrijke erotische speeltjes zijn varianten op vibrators. Bijvoorbeeld een vibrator die je om je vinger schuift, een vibrator die als ring om de penis past en natuurlijk de ‘klassieke’ vibrator die zowel door hem als haar gebruikt kan worden.

 

Game Me

Samen spelen, op een ontdekkingsreis, lachen en genieten. Deze erotische spellen helpen jou en je partner ontdekken wat jullie echt fijn vinden. De verrassende en spelende opmaat voor een opwindende Valentijnsavond.

 

Read Me

Hoe opwindend is dat. Samen lezen hoe je jullie erotisch samenzijn nog opwindender kunt maken. Gebruik de kennis en ervaringen die door de eeuwen heen door miljoenen mensen als is opgedaan en in praktijk gebracht.