Geld

Inkomsten en uitgaven apps

Je telefoon heb je altijd bij je. Wat is er nou handiger als je dan ook direct alle inkomsten en uitgaven die je doet bij kunt houden met een handige app. Zo heb je altijd je huishoudboekje app bij de hand.

app-centsIOU App voor lenen en uitlenen

Leen je wel eens geld van vrienden of schiet je juist de lunch voor? Met de IOU app hou je precies bij wie aan wie je nog geld moet geven en van wie je nog iets terug krijgt. Ook handig als je regelmatig spullen leent en uitleent. Je kunt herinneringen instellen die je via e-mail automatisch ontvangt.
De PRO versie is de betaalde variant. Daarvoor krijg je meer functionaliteit. Zoals het downloaden van CSV-bestand. Handig als je dit weer wilt verwerken in je huishoudboekje in excel.

Voor: Android, IOS, Window. Of log online in op je laptop of pc.
Website: http://ioutool.net/

I.O.U – I Owe U App als je leent en uitleent

Een tweede variant voor als je regelmatig leent of uitleent is deze app. Ook bedoeld om geld en spullen vast te leggen en je te helpen herinneren dat je nog iets terugkrijgt of moet terugbrengen. Met deze App is het weer handig dat je de barcode scanner kunt gebruiken voor producten.
Deze I.O.U App is gratis.
Voor: Android

CENTS voor de kleine uitgaven

Even een kopje koffie, nog wat parkeergeld in de automaat, een ijsje en toch handig een extra paar sokken in de aanbieding. Je kent het wel. Het zijn de kleine bedragen die bij elkaar elke maand toch weer een groot bedrag vormen. Hou zicht op je kleine uitgaven met de Cents app.

Duidelijk, mooi vormgegeven en vooral heel snel. Invoeren van kleine uitgaven gaat snel. Per week zie je een handig overzicht wat je allemaal hebt uitgegeven.
De basis versie van Cents is gratis. Wil je meer dan 15 producten toevoegen dan moet je betalen.

Voor: IOS

expensifyExpensify app als je voor zaken op reist

Ben je voor je werk op pad, dan maak je altijd wel kosten. Op kantoor is het dan een hels werk om al die kleine bedragen te noteren aan de hand van de bonnetjes en op het juiste project of bij de juiste klant te declareren. De Expensify App maakt dit werk een stuk overzichtelijker en sneller voor je.

De smartscan-functie leest je kassabonnetjes en voert automatisch details als naam, bedrag en datum in. Helaas werkt voor de meeste Nederlanders de koppeling met je bankrekening niet. Of je moet je geld bij een Amerikaanse bank hebben staan.

Maak je reiskosten? Voer je route in via de Google Maps functie en je ook deze uitgaven worden genoteerd.
Zo heb je in een mum van tijd je onkostendeclaratie klaar en kun je als zelfs direct een factuur maken en versturen aan de klant waarvoor je op pad was.

Voor: Android, IOS