Wonen

Ingezonden idee: Houtkachel aansluiten op CV

Ik ben Philippe ik ben eigenaar van een haardenzaak in Maastricht welke zich specialiceert in de verkoop en aansluiting van houtkachels die aangesloten kunnen worden op de centrale verwarming.

Naar mijn ervaring zijn nog steeds zeer weinig mensen bekend met het feit dat stoken op hout de meest milieuvriendelijke manier van stoken is, zelfs mijn collega die zelf al 25 jaar op hout stookt is zich van dit feit pas bewust sinds wij onze haardenzaak zijn begonnen ( 2004 ).
Niet alleen kunnen met onze kachels de ruimte verwarmt worden waarin de kachel staat, maar ook alle ruimtes die aangesloten zijn op het centrale verwarming netwerk doormiddel van een boiler welke in de kachel is geinstalleerd.
Door het efficient gebruiken van onze kachels kan dus zeer milieuvriendelijk gestookt worden en kan er veel bespaart worden op de energienota.
Wij zelf verwarmen ons hele zakenpand plus prive woningen met onze kachels en besparen ons bijna 100% op onze energienota, dit door het uitzoeken waar wij goedkoop of eventueel gratis hout kunnen komen halen.

Meer informatie op www.kachelhuismaastricht.nl