Geld Shoppen

Flinke korting op te gekke producten. Iets voor jou?

Je kent ze vast wel. Vrienden die altijd de leukste gadgets of andere hebbedingen tegen een geweldig lage prijs hebben gekocht. Dat wil ik ook denk je. Maar hoe doen ze dat? Niets bijzonders. Jij kunt het ook.


Er zijn diverse sites die leuke producten met kortingen tot wel 50% aanbieden. Het idee erachter is dat een product maar kort beschikbaar is voor verkoop. Zolang de voorraad strekt, bieden ze de producten aan. De snelle beslissers kopen goedkoop. Je moet dus wel elke dag even checken welk product die dag wordt aangeboden.

Op welke sites kun je met flinke korting leuke producten kopen?

1Dayfly.nl
Verkoopt 1 product per dag met een korting van 20 tot 50%, soms zelfs meer! De verkoop stopt wanneer de voorraad op is of wanneer de 24 uur verstreken zijn, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.

Aanbiedingsknaller
Een “one-day-offer-shop”. Iedere dag hebben we een nieuwe scherpe aanbieding. Dit kan van alles zijn. Alle aanbiedingen zijn ook echt koopjes, goedkoper zul je ze niet snel vinden. Maar zorg ervoor dat je er snel bij bent, want deze “speciale” aanbieding geldt maar één dag!

ibood.com
Europa’s grootste one-day deal platform. Elke dag biedt iBOOD vanaf 00:00 een nieuw product aan tegen de allerlaagste internetprijs. Maar je moet er op tijd bij zijn, want de aanbiedingen gelden maximaal 24 uur en zo lang de voorraad strekt.

[gard]