minions kopen

Minions kopen voor thuis en op school. De leukste knuffels, speelgoed, puzzels en meer

Je beleeft de gekste avonturen met Minions Kevin, Bob, Stuart (Wikipedia) en de andere Minions zoals Dave. Thuis op je kamer, in je bed, op het strand en als je naar school gaat. Je hebt altijd jouw gekke gele vriendjes bij je. De Verschrikkelijke Ikke films heb je natuurlijk al gezien en ook de allernieuwste Minion film. Dus je weet precies wat de Minions allemaal kunnen en hoe slim ze eigenlijk zijn. Maar zijn ze ook echt zo slim als jij?

Een lekkere knuffel, speelgoed of een stoere rugtas van de Minions kopen? Kijk dan eens op deze pagina waar je allemaal uit kunt kiezen. Veel plezier met jouw Minion avonturen!

Minions knuffels Kevin, Stuart, Bob of zelfs Dave

De Minions zijn razend populair en dus onmisbaar in iedere baby en kinderkamer. Heerlijk knuffelen met zo’n zacht pluche Minion die je altijd vrolijk aankijkt in zijn blauwe tuinpak met veel te grote bril. Kies je voor Minion Kevin, Stuart of Bob? Of wil je toch liever Minion Dave?
Alle Minion knuffels die je bij Bol.com kunt kopen

Minions zelf maken

Een Minion knuffel is lekker om mee te knuffelen en te spelen. Maar hoe leuk is het om zelf je eigen Minions te maken met bijvoorbeeld klei.

 

Minions schoolspullen

Na de vakantie met jouw eigen Minions schooltas, sleutelhanger en broodtrommel op weg naar school en na de naschoolse opvang. Je hoort er helemaal bij met je favoriete Minion.

 

Minions puzzels

Heb je even een momentje voor jezelf, maak dan zo’n leuke Minion puzzel. Leuk tijdens de vakantie of als je uit school komt.

 

Minions spelletjes

De Minions zijn natuurlijk heel creatief in het verzinnen van leuke spelletjes en rare grappen. Jij kunt dat ook met één van de volgende Minions spellen.

 

Minions op het strand

Je favoriete Minions neem je natuurlijk mee op vakantie. Op het strand weten de Minions zich samen met jou prima te vermaken.
Alle strandlakens van de Minions die je bij Bol.com kunt kopen

 

Mobiele versie afsluiten