aktiviteitentuin buitenspeelgoed baby 1 jaar

Leukste buitenspeelgoed voor kinderen van 1 jaar

Het meest favoriete buitenspeelgoed van kinderen van 1 jaar en iets ouder. Niets leuker dan nu even naar buiten lopen en spelen in het zand, glijden van de glijbaan of ontdekken of er nog post voor je is bezorgd. Ben je moe van al dat gespeel dan rust je toch even uit aan je eigen picknicktafel met een bekertje drinken. Spelen is leuk en wordt nog leuker als het buitenspeelgoed ook past bij je leeftijd.

Little Tikes Zandbak Schildpad buitenspeelgoed

Wat is er nou leuker als je 1 jaar bent om dan even flink in de zandbak te spelen, scheppen of gewoon een beetje rommelen. Het hoeft alleen maar droog te zijn en je kunt naar buiten naar je eigen zandbak. De Schildpad zandbak van Little Tikes is de meest populaire zandbak van dit moment. Lees ook: Vijf zandbakken met deksel dat blijft zitten.

Het zand blijft echt heel droog

En dat heeft zo zijn redenen. De zandbak is gemaakt van sterk materiaal en zal niet zomaar kapot gaan. Aan de zijkant van de schildpad kan je kind makkelijk even gaan zitten. En het allerbelangrijkste…je kunt de zandbak afsluiten. Zo blijft het zand droog, schoon en krijgen katten en poezen uit de buurt geen kans om de zandbak te gebruiken als kattenbak. Het deksel sluit goed over de zandbak heen waardoor het regenwater van het deksel afstroomt. Er zijn geen kieren waar het water alsnog tussendoor sijpelt. Ook leuk op warme zomerdagen, vul de zandbak met water en je hebt als eenjarige je eigen zwembadje. Wel eerst aan je ouders vragen of ze het zand uit de bak willen halen.

https://www.bol.com/nl/p/little-tikes-zandbak-schildpad/1004004013502810/?oembed%5Btype%5D=info&oembed%5Bsiteid%5D=34651

Dinosaurus glijbaan buitenspeelgoed

De hit bij kinderen vanaf 1 jaar. Een eigen glijbaan waar je maar niet genoeg krijgt en één waar je jezelf ook in kunt verstoppen. Zo heb je meteen je eigen huisje. De Dinosaurus glijbaan is van stevig materiaal en makkelijk te beklimmen. Heb je eenmaal de smaak te pakken dan blijf je glijden. De glijbaan is vooral bedoeld als buitenspeelgoed voor kinderen van 1 jaar, maar heel vaak staat de glijbaan gewoon in de woonkamer. Werkt net zo goed én je blijft het hele jaar lekker droog.

Little Tikes aktiviteitentuin voor binnen en buiten

Is er vandaag nog post bezorgd? Wat maakt dat knopje toch een geweldig geluidje. Luikje open, luikje dicht. De aktiviteitentuin van Little Tikes houdt je kind geboeid. Er is ook zoveel te ontdekken. De aktiviteitentuin is uitklapbaar en ongeveer 60 cm hoog. Stevig en hoog genoeg om ook eens even te proberen of je kunt staan. Met dit buitenspeelgoed kun je heel goed samen spelen met je vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Een echte aanrader waar je nog lang plezier van hebt. Zowel binnen als buiten.

https://www.bol.com/nl/p/little-tikes-activity-garden-speelset/9200000016403772/?oembed%5Btype%5D=info&oembed%5Bsiteid%5D=34651

Little Tikes Evergreen Picknicktafel buitenspeelgoed 1 jaar

Leuk zo’n nieuwe tuinset voor papa en mama, maar ik hou het toch gewoon bij mijn eigen picknicktafel. Veel handiger dan die hoge stoelen en tafel waar je niet op mag knoeien. De Little Tikes Evergreen Picknicktafel is het einde voor kinderen van 1 jaar en ouder. Onverwoestbaar want de kinderen kunnen er makkelijk op staan, op slaan, aan spelen of even rustig zitten eten. Ook belangrijk, je maakt de picknicktafel snel en handig schoon.

Mobiele versie afsluiten