cursus zelfvertrouwen

3 Tips cursus zelfvertrouwen

Hoe vergroot je jouw zelfvertrouwen? In dit artikel geven we je 3 Tips voor een cursus zelfvertrouwen waarmee je direct aan de slag kunt. Of het nu gaat om meer zelfvertrouwen op het werk, in liefdesrelaties of in sociale situaties van elke dag. De drie cursussen helpen je om gericht te werken aan je zelf. Elke cursus kent haar eigen accenten. Lees ze rustig door en kijk zeker ook op de website waar je de cursus zelfvertrouwen kunt volgen.

Tip 1: Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

Hoe zou het zijn als je meer vertrouwen en geloof in jezelf zou hebben?
Dat zou werkelijk heerlijk zijn. Eindelijk los van als maar twijfelen of je de juiste keuze hebt gemaakt. Weg met de voortdurende onzekerheid op je werk en in je privé leven. “Wat zouden anderen hier wel niet van vinden” hoort tot het verleden.

Eindelijk doen wat je zelf wilt doen, de keuzes maken die jou op dit moment de juiste lijken zonder dat je twijfelt. Op een positieve manier ervaren dat de gemaakte keuze heel vaak de juiste is. Gaat het een keer mis, dan weet je ook daar op een positieve manier mee om te gaan en dit te zien als een leerervaring. De volgende keer weet je hoe het ook anders kan. Je leert het tijdens deze cursus zelfvertrouwen.

Leer leven vanuit je eigen kracht

Veel mensen die last hebben van onzekerheid en een klein zelfvertrouwen zijn vergeten hoe wat het is om te leven vanuit hun eigen kracht. Het mooie is dat je ‘natuurlijke ik’ dit niet is vergeten. Die kun je aanboren en weer actief maken zodat je zelfvertrouwen blijvend wordt. Je legt daarmee de basis voor weer een meer gelukkig leven.

De cursus Blijvend Zelfvertrouwen geeft je direct inzicht in hoe je een gezond zelfvertrouwen opbouwt. Dit hoeft geen jaren te duren! In twaalf weken krijg je elke week een e-mail die je informatie en inzicht geeft. Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die je helpen om meteen te oefenen met wat je geleerd hebt. Oefenen is de basis van goed leren. In de praktijk merk je direct dat je zelfvertrouwen zicht blijvend ontwikkelt.

Niet goed, geld terug! Blijvend Zelfvertrouwen kost € 49,- en geeft je de garantie dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je niet tevreden bent. De cursus duurt 14 dagen. Ruim de tijd dus om te ervaren dat het werkt. En als het echt voor jou niets doet je geld terug te vragen.

>> Klik om naar de cursus Blijvend Zelfvertrouwen te gaan

 

Tip 2: Cursus Sociaal Zelfvertrouwen

De cursus Sociaal Zelfvertrouwen is voor jou geschikt als je je in een groep mensen heel ongemakkelijk voelt en daarom vooral mensen uit de weggaat. Liever niet naar dat feestje want dan zit ik toch maar alleen. Het gevoel dat als mensen lachen ze het vast over jouw hebben. Dat het zweet je uitbreekt om plotseling het middelpunt van de aandacht te zijn. Alleen de gedachte daaraan roept al flinke stress op. Je mond maar houden omdat je bang bent iets stoms te zeggen.

Dat is natuurlijk heel vervelend en brengt je misschien zelfs wel in een isolement. Je gaat liever de deur niet meer uit. Het werk waar je zo goed in bent blijft lastig voor je omdat je onzeker blijft. Ook al weet je heel goed waar je het over hebt.

Praktische oplossingen waar je direct mee aan de slag kunt

De cursus Sociaal Zelfvertrouwen geeft je oplossingen voor deze problemen met een simpel bewezen methoden. Het lesmateriaal is gemaakt door Sociaal Psycholoog Simon Zomerdijk die tijdens zijn studie Sociale Psychologie dikke theoretische boeken moest doorworstelen. Voortdurend vroeg hij zich af waarom er geen praktische oplossingen zijn voor de sociale problemen die hij bestudeerde. Zelf had hij er namelijk ook flink last van om zijn huis te verlaten en voor hem vreemde mensen zomaar aan te spreken. Hij ging daarom op zelfonderzoek uit en ontdekte simpele en eenvoudige manieren om zijn angsten te overwinnen. Inmiddels is zijn cursus Sociaal Zelfvertrouwen één van de populairste in Nederland en België.

60 dagen Niet goed geld terug garantie

Je volgt deze cursus zelfvertrouwen online en kunt direct starten nadat je bestelt hebt. Je krijgt dan binnen 1 minuut de e-books toegestuurd en je houdt levenslang toegang tot nieuwe updates. De Sociaal Zelfvertrouwen kost € 39,97 en geeft je het recht om binnen 60 dagen je geld terug te vragen als je ontevreden bent over het resultaat.

>> Klik om naar de cursus Sociaal Zelfvertrouwen te gaan

 

Tip 3: Speciaal voor vrouwen! Mannen en relaties

Wil je vooral leren hoe je meer zelfvertrouwen opbouwt in je relatie met mannen en er voor kunt zorgen dat hij voor joú kiest? Dat mannen meer respect en waardering voor jou hebben en jou als hun ware liefde herkennen. Deze cursus zelfvertrouwen in relaties geeft je inzicht in hoe mannen denken en doen. Dat helpt je enorm.

Niet vervelender dan een leuke vent die jou ziet als een goede vriendin. Of één die hard wegrent op het moment dat jij vertelt wat je echt voor hem voelt. Of die man die na een heerlijke avond vrijen nooit meer van zich laat horen. Waarom gebeurt dit jou? Of ligt het aan de man?

Tijdens de cursus Mannen en Relaties krijg je vanzelf meer inzicht en zelfvertrouwen in hoe relaties met mannen werken. Je krijgt veel do’s en don’ts aangereikt waar je meteen iets mee kunt.

30 dagen Niet goed geld terug garantie

Mannen en Relaties kost € 37,-. Ook voor deze cursus geldt dat je binnen 30 dagen je geld terug krijgt als je niet tevreden bent.
>> Klik om naar de cursus Mannen en Relaties te gaan

 

 

Mobiele versie afsluiten