deurposter

10 Deurposter ideeën voor een unieke deur

10 ideeën voor een uniek fotobehang op je deur

De deurposter is opeens volop in het nieuws. Waarom? Demente bejaarden blijken zich in een verzorgingshuis meer thuis en op hun gemak te voelen als die saaie eentonige deur naar hun kamer beplakt is met een authentiek uitziende poster van een oude deur. Het liefst de deur van hun eigen woning waar ze voorheen woonden.

Hoe simpel en eenvoudig kan een briljant idee soms zijn. Demente ouderen zijn er mee geholpen en het personeel ook. Ouderen vinden veel makkelijker hun eigen deur terug en lopen dus minder vaak doelloos rond in het verzorgingshuis.

De mogelijkheden om jouw eigen voordeur of deur naar je eigen kamer te voorzien van een persoonlijke tint zijn al jaren bekend. Welke onderwerpen kiezen mensen nou het meest?

1. Deurposter met een paard

Je kunt je er alle bij voorstellen. Jouw eigen lievelingspaard dat je welkom heet in je eigen kamer. Hoe cool is dat. Heb je geen eigen paard maar ben je gewoon helemaal weg van paarden, dan kies je uit het ruime aanbod van afbeeldingen dat paar dat bij je past. Paarden op je kamerdeur staan met stip op 1.

 

2. Fotobehang film Frozen

De animatiefilm Frozen is de hitfilm van Disney uit 2013 en nog steeds razend populair. Dus waarom niet je kamerdeur versieren met een prachtige deurposter van sneeuwkoningin Elsa.

3. Fotobehang voor op de kinderkamer

Je kinderkamer krijgt altijd wat extra’s. Een mooi fotobehang op de deur bijvoorbeeld voor een zeer levendige een speelse sfeer. Eenvoudig en snel aan te brengen op iedere kinderkamerdeur.

4. Deurposter New York

Ben je ooit in New York geweest of heb je een tomeloos verlangen naar ‘The City that never sleeps’ versier je deur dan met de skyline van The Big Apple. Van alle grote wereldsteden staat de deurposter van New York werkelijk op nummer één . Nog een voordeel, de lange deur is zeer geschikt om de wolkenkrabbers in vol ornaat te tonen waarbij de karakteristieke gele Yellow Cab taxi niet mag ontbreken. Welcome in New York.

5. Europese steden Parijs en Londen op je deur

Net terug uit Londen of Parijs? Dan wil je het liefste meteen weer terug. Om de sfeer thuis te blijven voelen kun je een prachtige poster van fotobehang op je deur plakken. Zo stap je letterlijk toch nog even langs de Eiffeltoren of de Big Ben.

6. Oude deur poster

Persoonlijk hadden we deze wel op nummer één van de meest gezochte onderwerpen voor op de deur verwacht. De deurposter van een oude deur. Weg met die saaie gladde sfeerloze fabrieksdeuren. Geef je overloop met op iedere deur een andere oude deur. De stijl van de oude deuren zoals je die ziet op Amsterdamse grachtenpanden, boerderijdeuren of kasteeldeuren.

6. Deurposter strand, zee en waterval

Na een vermoeiende werkdag kom je de slaapkamer binnen via je eigen strand deur. Waan je op het strand van Tahiti, kijk uit over een straalblauwe zee of geniet van het watergeruis van je eigen waterval.  Geen slecht idee toch. De deurposter met strand is populair. Helder blauwe lucht met een stralende zon of juist die prachtige zondondergang met wuivende palmbomen geven je direct het gevoel van rust en warmte.

 

8. De natuur met fotobehang op je deur

Het gevoel van buiten binnenhalen met een prachtige natuur deurposter. Je doet het in een handomdraai. Wil je het gevoel creëren dat je zo de opgeknapte tuin inkijkt of wil je juist uitzicht op die prachtige waterval of dat heerlijke zwoele strand.

 

9. Deurposter dolfijn

Zo populair als de paarden zijn ze nog niet op Nederlandse deuren. Deurposters van Dolfijnen halen nog net de top 10 van meest gezochte deurposters. Daar kunnen we ons veel bij voorstellen. Het is en blijft een prachtige manier om die mooie vrolijk ogende dieren in huis te halen.

10. Deurposter maken

Tot slot geen standaard deurposter maar zelf een deurposter maken. Het is en blijft een heel populaire manier om die saaie slaapkamerdeur een eigen gevoel te geven. Zorg wel dat je een kwalitatief goede foto hebt of download van het internet. Gewoon een kwestie van proberen en opplakken.

Mobiele versie afsluiten