Tuin

Zandbakken met deksel dat ook blijft zitten

step-2-kikker-zandbak-met-deksel

Lekker spelen in een schone droge zandbak

Als kind wil je buiten natuurlijk ook een zandbak in je eigen tuin. Als ouder wil je dan natuurlijk wel een zandbak met deksel dat er voor zorgt dat het zand droog en schoon blijft. Zonder dat de poes van de buren ook bezit neemt van deze riante luxe kattenbak. Welke zandbak kies je? Vijf zandbakken met deksel op een rij van voordelig tot extra luxe en ééntje die je maar beter links kunt laten liggen.

Voordelig in prijs: Little Tikes Schildpad zandbak met deksel

De Little Tikes Schildpad is de perfecte zandbak met deksel. Waarom? Het deksel sluit heel goed over de zandbak heen waardoor er geen regenwater langs de zijkant in het zand druppelt. Deze robuuste zandbak gaat wel even mee en is een plezier om in te spelen voor kinderen vanaf ongeveer 1 jaar.little-tikes-zandbak-met-deksel

Zandbak schelp met deksel

De schelp zandbak met deksel is al jarenlang een grote hit bij jonge kinderen en ouders. Prima zandbak om in te spelen. Klein nadeel in vergelijking met de Little Tikes Schildpad. Het deksel schuift nog wel eens van de bak af waardoor er toch wat regenwater in de bak stroomt.

zandbak-schelp-met-deksel

Zonnebloem zandbak met deksel

De zonnebloem zandbak heeft een deksel dat je vast klikt op de bak. Hierdoor past die altijd goed en krijgt de poes van de buren het deksel ook niet zomaar open om de zandbak als riante kattenbak te gebruiken. Handig is ook het zitgedeelte. Je kind kan daar lekker op zitten tijdens het spelen.

 

 

zonnebloem-zandbak-met-deksel

 

Step 2 Kikker zandbak met deksel

Deze zandbak met deksel ziet er vrolijk en humoristisch uit. Een plezier om in te spelen. Robuust materiaal en flink wat ruimte om er met z’n tweetjes in te spelen. Ook handig. De Kikker zandbak heeft twee zitjes met handige pasvorm waardoor je als jonge zandgraver makkelijk blijft zitten. Wel een beetje aan de prijs.

 

 

step-2-kikker-zandbak-met-deksel