Multimedia Shoppen

Uitverkoop – Beste 2015 Smart Televisies

samsung-smart-tv-uitverkoop

Zoals elk jaar is januari de maand om je slag te slaan als je een nieuwe televisie wilt kopen. De winkels moeten hun 2015 modellen nu uitverkopen en komen daarom met scherpe aanbiedingen. Dit zijn de TV’s die je in de gaten moet houden als je tegen een scherpe prijs een nieuwe wilt aanschaffen. Vaak scheelt levert je dit al gauw 25% – 40% voordeel op in vergelijking met de nieuwprijs.

Uitverkoop – Samsung UE40JU6400 – Led-tv – 40 inch – Ultra HD – Smart-tv

De Samsung UE40JU6400 is een 40inch Smart TV met LED en Ultra HD. Met deze Smart TV ben je helemaal voorbereid op de televisiebeleving van de komende jaren. Ultra HD TV geeft je 4x scherper beeld dan je gewend bent. Met de geïnstalleerde Netflix en Videoland apps kun je al 4K UltraHD films bekijken.
Wifi, bluetooth en USB zijn standaard en geven je de mogelijkheid je Samsung UE40JU6400 te koppelen met je andere devices.

Uitverkoop – Samsung UE40J6200 – Led-tv – 40 inch – Full HD – Smart-tv

Het goedkopere broertje van de Samsung JU6400 is de Samsung UE40J6200. Een Smart TV met Led van 40 inch. Enige verschil met zijn duurdere broertje is de HD kwaliteit. Deze Samsung UE40J6200 biedt je namelijk Full HD in plaats van het beeld van de toekomst Ultra HD. Even tussen ons gezegd en gezwegen, het beeld is nog steeds van perfecte kwaliteit. Ben je dus uit op een goedkope hoogwaardige smart televisie met uitstekende beeldkwaliteit tegen een scherpe lage prijs, dan is deze Samsung Smart TV zeker een aanrader.