Werk

Photoshop cursus voor fotografen die nu resultaat willen zien

photoshop-training-voor-fotografen

Wil je leren photoshoppen? Dan is deze photoshop cursus een aanrader voor je. Waarom? Stap voor stap wordt je online meegenomen in het werken met Photoshop.

Zien en zelf doen

Hoe leer je het best? Door een boek te lezen, door een video te bekijken? Of door stap voor stap zelf te doen waarbij je wordt voorgedaan hoe je het beste resultaat bereikt?

Zeker weten dat je kiest voor deze laatste variant. Je wilt immers snel stappen kunnen maken zonder al te veel tijd te verliezen aan het kijken van filmpjes, lezen van blogs en boeken om er dan achter te komen dat het bij jou net even anders werkt waardoor je niet het beoogde resultaat bereikt.

Photoshop is gewoon een heel moeilijk programma om zelf te ontdekken hoe het precies werkt. En daar heb je als fotograaf gewoon de tijd niet voor.

Altijd toegang tot de photoshop cursus

Heb je wel eens een photoshop workshop gevolgd, bijvoorbeeld bij de fotoschool, dan heb je vast veel geleerd. Vervelend is dan dat je na een paar maanden je niet meer precies kunt terughalen hoe je met photoshop ook al weer dat ene truukje moest doen omdat dit tijdens de workshop door de trainer eenmalig getoond werd. Ja toen lukte het en nu niet. De photoshop training van Ferdy & Anna geeft je levenslang toegang tot alle trainingsvideo’s. Je kunt dus makkelijk even iets terugkijken. Ook voegen Ferdy & Anna nieuwe updates toe waardoor je blijft leren.

Wil je praktisch aan de slag met photoshop en echt wat leren? Check dan deze online cursus Photoshop.