gezonde-groene-smoothies

Gezonde groene smoothies

Gezonde groene smoothies maken doe je natuurlijk gewoon thuis met een blender. Maar hoe hou je het voor jezelf verrassend en hoe ontdek je nieuwe combinaties en smaken. Drie bronnen van smoothie inspiratie op een rij. Handig voordeel, de smoothie recepten makers houden rekening met een goede mix tussen vitaminen, mineralen en anti-oxidanten zodat je dagelijks een goede mix drinkt. Wil je afvallen met groene smoothies? Bekijk dan het speciale Smoothie Afslank Plan.

Gezonde groene smoothies door Diana Verbeek

Gezonde Groene Smoothies boek met 125 heerlijke groene smoothie recepten.
De recepten in het Gezonde Groene Smoothies boek van Diana Verbeek zijn gebaseerd op een juiste balans tussen bladgroenten, andere groenten én fruit. Ieder recept geeft je de zekerheid dat je dagelijks een goede mix van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten binnen krijgt.
Als extra ontvang je bij aanschaf van het hardcopy boek nog vier e-papers die je meteen kunt downloaden.

  • E-book: 125 Gezonde Groene Smoothie Recepten
  • E-Book: 75 Fruit Smoothie Recepten
  • E-Book: 21 Paleo Recepten
  • E-Book: 10 Superfood Smoothie Recepten
  • E-Book: Smoothie Dieet Schema

 

70 groene smoothies – Marjolein Verkaik

Voor iedereen die groene smoothies wil gaan drinken, of al groene smoothies drinkt is het boek “70 groene smoothies” van Marjolein Verkaik een echte aanrader. .
Het is een stap voor stap methode voor het bereik van een betere gezondheid, meer energie, een betere huid, een sterker immuunsysteem (en waarschijnlijk ook een beter seksleven. Je kunt op deze website kiezen of je het echte boek wilt bestellen of de digitale versie.

Smoothie afslank plan

Iedereen die het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas volgt staat versteld van de snelle resultaten. Jasper Alblas is afslank coach en geeft naast zijn privé consulten ook online coaching met zijn Smoothie Afslank Plan.
Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit 3 programma’s:
1. Met het kickstart programma verlies je tot wel 4 kilo is de eerste week.
2. Met het breek-door-je-plateau programma laat je vetverbranding nadat je een tijdje stilgestaan hebt weer op volle toeren draaien.
3. Met het onderhoud programma zorg je ervoor dat de kilo’s die eraf gaan er ook af blijven.

Mobiele versie afsluiten