Afvallen Gezondheid

Beste activity trackers 2015. Welke past bij jou?

activity-tracker-2015

Er zijn nu zoveel activity trackers op de markt dat je maar moeilijk kunt kiezen. Wat zijn nu de beste activity trackers van 2015? Moet je persé de duurste nemen om zeker te zijn dat alle functies er op zitten die je nodig hebt. Je keuze begint bij jouw persoonlijke vraag. Wat wil je meten? Het aantal stappen dat je neemt, hoeveel je slaapt of hoe je hartslag het klokje rond doet.

De beste activity trackers van 2015 op een rij speciaal voor Hardlopers, Sporters, als je wilt afvallen voor iedereen die niet zo’n armband om zijn pols wil hebben maar gewoon in de broekzak of achter het bh-bandje wil dragen.

Beste activity trackers 2015 voor iedere sporter

Fitbit Charge HR

fitbit-charge-hr

De Fitbit Charge is op dit moment de beste activity tracker die continue je hartslag monitort en zeer accurate informatie geeft over de hoeveelheid calorieën die je verbruikt. Ook handig, de Fitbit Charge HR is verkrijgbaar in drie verschillende polsmaten. Dus voor dunne, gemiddelde en stevige polsen. Op het OLED scherm zie je de dagelijkse statistieken én wordt je gebeld op je smartphone dan geeft het scherm ook weer wie er belt.

Beste activity trackers 2015 voor hardlopers

Fitbit Surge

fitbit-surge

Ook de Fitbit Surge meet continue je hartslag, maar biedt met de multi-sport functie nog zoveel meer dat deze zeer geschikt is voor hardlopers die meerdere trainingsvormen hanteren voor een optimale conditie. De activiteitstracker meet onder andere je snelheid, tempo en de afgelegde afstand tijdens hardlopen en fietsen. Én in de fitness als je cardio training doet op bijvoorbeeld de crossfit. Op het scherm zie je behalve je prestaties ook inkomende telefoongesprekken, sms en berichtmeldingen.Sporthorloge Banner Image Banner 728 x 90

Activity tracker zonder polsband

Jawbone Up Move

jawbone-up-move-activity-tracker

De Jawbone Up Move draag je niet je pols, maar ergens op een plek waar jij het prettig vindt. Aan je broekband, je mouw of je bh-bandje. Deze activity tracker is vooral handig als je niet zozeer gefocust bent op de prestatie die je nu levert, maar meer bij wilt houden hoe het met je gaat gedurende de dag. Met de app op je smartphone stel je jouw doelen in. Bijvoorbeeld hoeveel je wilt bewegen. De Jawbone Up Move geeft vervolgens aan hoeveel procent je van jouw doelstelling die dag al bereikt hebt. De Jawbone Up Move heeft géén display. Je moet ‘m aansluiten op je smartphone om de informatie te kunnen meer in detail te kunnen zien. Op de achtergrond houdt de Jawbone Up je bewegingen, je slaapritme en je eetpatroon in de gaten. Met de ingebouwde stopwatch kun je zelf het begin en einde van je yoga les markeren of je dagelijkse wandeling tijdens de lunch.

Activitytracker met de beste meldingen

Garmin Vivosmart

garmin-vivosmart

The Garmin Vivosmart is een smartwatch en een activity tracker in een. Het mooie gebogen OLED display toont je alles wat je wilt weten. De Vivosmart heeft dezelfde fitness opties als de Vivofit en geeft je het soort meldingen dat je verwacht van een smartwatch. Krijg je een alert dan voel je een kleine trilling op je pols en zie je de melding op je OLED scherm

Beste activity tracker als je wilt afvallen

Withings Smart Body Analyzer WS-50

withings-smartbody-analyzer

De activity trackers van Withings combineer je met een weegschaal.
De Withings Smart Body Analyzer meet je BMI en je vetpercentage. Combineer je de weegschaal met de Withings Pulse OX activiteitstracker dan heb je volledig inzicht in je calorieverbruik, activiteitsniveau en slaapritme.