Gezond eten Vakantie Werk

BBQ Workshop 6 tips voor de leukste bbq workshop op locatie

bbq workshop tips

Ben je op zoek naar een barbecue workshop? De beste bbq workshops op een rij voor beginners en gevorderden. Wil je vooral thuis aan de slag, dan zijn de boeken van BBQ wereldkampioen Peter de Clerq een echte aanrader.

BBQ workshop Peter de Clercq

Peter de Clerq werd in 2003 BBQ wereldkampioen en is eigenaar van restaurant Elckerlijc. Zo nu en dan geeft Peter zelf bbq workshops. Echt mazzel als je hier bij kunt zijn. Gelukkig schrijft Peter de Clerq zijn ervaringen op in zijn boeken. Echte aanrader voor de beginnende en gevorderde grillmasters.

BBQ workshop Weber

De bekendste bbq workshop is die van Weber. Vast bekend bij je. Misschien heb je zelf wel een Weber in je tuin staan en wil je leren hoe je meer uit je Weber haalt met de lekkerste bbq recepten. Speciaal voor Weber eigenaars is er de Grill Academy. Tijdens zo’n workshop leer je van een echte Grill Master de fijne kneepjes van het bbq-en.

BBQ Workshops van de Grill Academy worden overal in het land gegeven en zijn er voor beginners en gevorderden. Leukste aan zo’n workshop is dat je altijd weer nuttige tips krijgt als het gaat om aansteken en aanhouden van de bbq, handige accessoires en natuurlijk lekkere en makkelijke bbq recepten. Natuurlijk moet je zelf ook aan de slag tijdens deze bbq workshops en eet je daarna alles gezamenlijk op.

 

BBQ workshop op locatie voor grote groepen

Ben je op zoek naar een BBQ workshop op locatie bij jou thuis of op het werk? Dan is Kookers een idee. Zij organiseren vooral bbq workshops voor grote groepen. Samen bespreek je de mogelijkheden, gerechten en wijze van bbq-en. En daarna natuurlijk met elkaar aan de slag om alles klaar te maken.

BBQ workshop op locatie met 5-gangen diner

Het Barbecue Paleis geeft bbq workshops op locatie waarbij je met elkaar een vijf gangen diner in elkaar zet. Tijdens de workshop worden allerlei bbq technieken gebruikt. Van stomen en roken tot direct en indirect barbecueën.

BBQ workshop Sassenheim

Dé bbq workshop in Sassenheim is die van de Amazing BBQ Boys.
Echte bbq fanaten waarvan je heel veel kunt leren en die de lekkerste bbq recepten omtoveren in een smakelijke maaltijd. Of je nu met een groep zelf wilt barbecueën of dat je liever wilt laten cateren. De Amazing BBQ Boys zorgen voor een spectaculair lekkere avond.

BBQ workshop Osdorp

Tuincentrum Osdorp organiseert ieder jaar verschillende bbq workshops waar je leert hoe je goed kunt barbecueën. Van de voorbereiding met het kruiden van vlees of vis tot en met een dessert van de bbq. Leuk om samen te doen.